Kotao na drvo

BioTec-C (25 / 35 / 45 kW)

Kotlovi BioTec-C na drva, snage 25-45 kW, idealni su za grijanje objekata svih veličina. Zahvaljujući pirolizi, drvo potpuno izgori, a jedno punjenje traje minimalno 4 sata s mogućnošću produženja do celog dana. Uzdržavaju жар do 8 sati i imaju automatsku regulaciju. Proizvedeni su prema najvišim standardima i ekološkim normama.

Kotao na drvo

BIO-CET B (18 / 24 / 30 kW)

Čelični etažni kotlovi BIO-CET B koriste se za centralno grijanje i kuhanje. Snage su 12, 19 i 25 kW, a mogu se ugraditi u zatvorene i otvorene sustave grijanja. Prilagodljivi su i mogu se ugraditi u kuhinju ili drugi dio kuće s dimnjakom. Izrađeni su prema najvišim standardima.

Kotao na drvo

EKO-CKS (150 – 380 kW)

Čelični kotlovi EKO-CKS snage 150-380 kW koriste se za grijanje srednjih i velikih objekata na kruto gorivo. Mogu se ugraditi u otvorene sustave grijanja s direktnim priključkom na dimnjak ili preko ciklona i ventilatora. Prepoznatljivi su po kvaliteti, jednostavnosti korištenja i pouzdanosti.

Francon trade

Vaš partner za vrhunska rješenja za grijanje i hlađenje vašeg doma ili poslovnog prostora. Naša široka ponuda obuhvaća kaminske sustave, kotlove, toplinske pumpe i klima uređaje, pružajući vam potpunu udobnost i kontrolu temperature za svaku sezonu.

Kontakt

063 385 303

© copyright 2023 by Encom-web

Scroll to Top